Jon Olsson
 • Tove

  Hej fantastiska människa!!
  Lite konstruktiva komentarer ang no more Marcus: Såklart känner jag att man saknar Markus, dels för att ni hade så fin kemi som man som tittare på något sätt fick vara en del av men framför allt också för dialogen som mer spontant skapas mellan er. Vloggen kändes i det hela mer spontan och jag som tittare kände mig på något sätt hemligt inbjuden i er lilla, supercoola klubb. Man får inte rigtigt samma känsla när det är du och Janni och jag vet inte vad det beror på men ev för att det är svårare för mig att känna mig delaktig och med…

  Kontentan av kommentaren är helt enkelt; Var inte oroligt, kvalitén och energien är fortfarande fantastisk och den där extra kemin kommer säker när du får en ny i teamet eller blir mer “säker” och spontan i att vara framför kameran igen! Keep up the good work och inspirera oss som inte kan resa!

  Massa kramar från en jättetrött, csn-belånad, läkarstudent i Danmark!!

 • Would be lovely if you could share another ‘official publishing time’ for then you guys are in Canada/California, for better planning – like 11pm European time or so ;)
  Enjoy Cali up from later today!

  Lisa | https://JoyDellaVita.com