Jon Olsson
 • Peter Edenberg

  Jon, hoppas allt är bra med dig.

  Du verkar ha det bra och du verkar sysselsätta dig fint i Spanien.

  Tänkte presentera mig och se ifall du vill hjälpa oss att stötta Sveriges framtida racingstjärnor.

  Jag heter Peter Edenberg och jobbar tillsammans med Rydell, Dickens och en del av Familjen Troberg för att sätta ihop Picko Troberg Memorial som går av stapeln den 22:a april, på Lidingö, Stockholm. Självklart är du mer än välkommen ifall du är hemma då … https://www.facebook.com/pickomemorial/

  Tänkte se ifall du skulle vilja vara med då vi kommer att ha en ganska omfattande auktion med samlarföremål och upplevelser från Sveriges nuvarande och dåvarande Racing elit, för att starta en Picko Troberg Fond som kommer resultera i ett årligt Picko Award.

  Priset går till den föraren som har ”kört långt över sin budget” och kommer delas ut första gången på eventet nu i april.

  Idag har vi föremål från Bräck, Lill Lövis, Rydell, Rosenqvist, Dickens m.fl. samt upplevelser med Jesko von Koenigsegg, Aston Martin Hill garaget, British Racing Driver´s Club m.m.

  Vad säger du om att vara med och bidra till denna auktion?

  Har följt dig en längre tid och det skulle göra mig otroligt stolt ifall du vill vara med och supporta detta event.

  Vad får Jon ut av det?

  Vet inte om du vill ha mer publicitet men kanske känslan av glädje att ”pass it forward” till någon som sliter hårt, dag som natt för sin dröm, precis som du säkerligen har gjort med din karriär.

  Ifall du är intresserad maila mig på peter@edenbergdesign.com så skickar jag mer info.

  Ser fram emot ditt svar.

  Vänliga hälsningar

  /Peter